Contact

Kroonhomeopathie

Marjon Kroon-Antonisse
Debijehof 5
3863 AJ Nijkerk

Neem contact op:

Stuur een mail via de contactpagina
of bel 06 - 107 215 88Volg ons:

Facebook-Icon Linkedin-Icon Twitter-Icon RSS-Icon

Een goed resultaat begint met een goede voorbereiding! 

Vanaf november 2018 doe ik geen consulten meer. Ik richt mijn aandacht nu vooral op voorlichting en educatie. 

Voor informatie en afspraken over de cursussen of lezingen kun je  telefonisch: 06-10721588 of via info@kroonhomeopathie.nl contact opnemen. Of gebruik het contactformulier op deze website.

Telefonisch spreekuur:
Maandag 09.00 tot 12.00 uur. 
Tijdens het telefonisch spreekuur (06-10721588) kun je algemene vragen stellen over homeopathische en orthomoleculaire behandelingen, voedingsadviezen en supplementen.

Dit spreekuur is ook bedoeld voor vragen van cursisten van de basiscursus homeopathie, die niet via e-mail kunnen worden beantwoord.

Korte gesprekken en algemene adviezen zijn gratis. Ik geef geen specifieke individuele behandeladviezen meer. Daarvoor verwijs ik naar mijn collega’s.

Bij afwezigheid krijg je de voicemail te  horen. Je kunt dan je naam en telefoonnummer inspreken of een bericht sturen en ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

Bij voorkeur stel je je vraag per e-mail

Onderaan de pagina vind je diverse vragenlijsten. 

Deze lijsten kun je gebruiken als je je wilt voorbereiden op een consult bij een homeopaat en/of orthomoleculair therapeut.

Lees onderstaande informatie voordat je naar de eerste afspraak gaat.In verband met wetgeving wordt gevraagd om een behandelovereenkomst te tekenen.  N.B.: Voor kinderen t/m 12 jaar stuur is per consult de toestemming van beide ouders/verzorgers vereist. Neem s.v.p. de getekende verklaringen mee naar het consult: Uw privacy 

Een goede voorbereiding helpt mee, om sneller tot de keuze van goed passende homeopathische en orthomoleculaire middelen te komen. 

Ziektegeschiedenis en medicijngebruik

Vul in ieder geval je adresgegevens in en noteer wat je gebruikt en gebruikt hebt aan reguliere en alternatieve geneesmiddelen en supplementen. Noteer ook belangrijke momenten in de ziektegeschiedenis, zoals ziekenhuisopname of herhaald optredende acute klachten.

Als je de lijsten van te voren invult, kan de therapeut tijdens het eerste consult meteen nader op details ingaan. In de lijst met vragen voor het vervolgconsult kun je reacties en veranderingen noteren. Dit is belangrijk om volgende stappen te kunnen bepalen.

Voedingsdagboek

Als je klachten betrekking hebben op allergie, spijsvertering of overgewicht is het raadzaam om gedurende een week een voedingsdagboek bij te houden. 

Anamnese homeopathie en orthomoleculair Kroonhomeopathie

Voedingsdagboek Kroonhomeopathie

vragenlijst vervolgconsult

N.B.: in verband met de nieuwe wet- en regelgeving zullen de meeste therapeuten nu vragen om een behandelovereenkomst te tekenen. Voor kinderen t/m 12 jaar is het nodig dat ouders/verzorgers beide toestemming verlenen voor de behandeling. Dossiers en persoonlijke gegevens mogen alleen na uitdrukkelijke toestemming met andere hulpverleners worden gedeeld.