Contact

Kroonhomeopathie

Marjon Kroon-Antonisse
Debijehof 5
3863 AJ Nijkerk

Neem contact op:

Stuur een mail via de contactpagina
of bel 06 - 107 215 88Volg ons:

Facebook-Icon Linkedin-Icon Twitter-Icon RSS-Icon

Tarieven en vergoedingen

  • Telefonisch: alleen algemeen advies. Eerste 10 minuten gratis. Daarna €15,– per 15 min
  • Basiscursus homeopathie in pdf, met huiswerkbegeleiding €150,- (excl. boeken).
  • Cursus eerste hulp met homeopathie in groepsverband €100 (excl. boeken).
  • Prijzen voor lezingen en introductiecursus homeopathie in groepsverband in overleg.

Je ontvangt van mij een factuur, die je per bankoverschrijving mag betalen.
De cursussen en lezingen in groepsverband kun je ook contant afrekenen.

Het staat iedere therapeut vrij om zelf zijn of haar tarieven te bepalen. Laat je bij je keuze niet alleen leiden door de consultprijzen, maar vraag naar de manier van werken en kijk of dit bij je past. Hou rekening met eventuele bijkomende kosten.

Het eerste consult bij een therapeut duurt meestal 60 tot 90 minuten. maar kan uitlopen tot 120 minuten. De vervolgconsulten duren vaak 60 minuten en later in de behandeling kan vaak worden volstaan met vervolgconsulten van 45 minuten. Voor een acute klacht of dieetadvies is een consult van 30 minuten of telefonisch contact vaak voldoende.

N.B.: voor kinderen t/m 12 jaar zijn de kosten vaak lager en de consulten minder lang. 

Jonge kinderen hebben vaak moeite met lang stil zitten en het valt ook als ouder of verzorger niet altijd mee om de aandacht bij de vragen van de therapeut te houden, als je kind onrustig is. Daarom is het uitgebreid van tevoren invullen van vragenlijsten extra zinvol. Aanvullende informatie kun je ook ná het consult nog telefonisch of per e-mail doorgeven.

De tijd tussen de consulten varieert meestal van enkele weken tot meerdere maanden.Bij het maken van een vervolgafspraak kun je aangeven of je eventueel meer tijd wilt reserveren. Dit is soms nodig als er problemen van meer emotionele aard zijn. Dan is het prettig als een gesprek in alle rust, zonder tijdsdruk plaats kan vinden.

Homeopathische middelen en supplementen

Standaard homeopathische middelen zijn meestal inbegrepen in de prijs, evenals het overleg daarover per telefoon en email. Voor middelen die speciaal  besteld moeten worden geldt dit niet. Je krijgt soms ook een advies voor extra middelen, zoals orthomoleculaire supplementen en Schüsslerzouten e.d. Deze kun je soms direct in de praktijk verkrijgen, zelf bestellen, of  via apotheek of vitaminewinkel aanschaffen. Orthomoleculaire middelen en testen vallen meestal buiten de dekking van de aanvullende verzekering.

Voor supplementen van het merk Vitals  kun je gebruik maken van de kortingscode kroonhomeopathie. Voor supplementen van het merk Bonusan kun je een kortingscode bij mij aanvragen. Ik maak ook gebruik van andere orthomoleculaire merken, zoals Vitakruid, AOV, Energetica Natura e.a.

Vergoedingen

Consulten bij therapeuten die zijn aangesloten bij een beroepsvereniging worden door een aantal zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Deze vergoedingen zijn opgenomen in de aanvullende verzekering en kun je vinden in de polisvoorwaarden van je zorgverzekeraar.

Ik  adviseer om bij twijfel, voorafgaand aan de behandeling, eerst contact op te nemen met de verzekeraar over de hoogte van de vergoedingen en of er nog bepaalde voorwaarden gelden.

Graag wil ik  erop wijzen dat het eigen risico van € 385,00 van de zorgverzekering niet uit de aanvullende verzekering komt, maar uit het basispakket. Dit betekent dus dat je voor een complementaire behandeling niet de eerste € 385,00 zelf moet betalen. Zie ook Zorgverzekeringwijzer.nl

Beroepsorganisatie erkend door koepelorganisatie RBCZ

De stichting ‘Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg’ (RBCZ) is een organisatie die therapeuten, werkzaam in de complementaire en alternatieve gezondheidszorg, de mogelijkheid biedt zich gekwalificeerd te registreren en die belanghebbenden betrouwbare en actuele informatie geeft over de aangesloten beroepsbeoefenaren.