Contact

Kroonhomeopathie

Marjon Kroon-Antonisse
Debijehof 5
3863 AJ Nijkerk

Neem contact op:

Stuur een mail via de contactpagina
of bel 06 - 107 215 88Volg ons:

Facebook-Icon Linkedin-Icon Twitter-Icon RSS-Icon

Om een beeld te krijgen van de gezondheidsproblemen die regelmatig homeopathisch worden behandeld, volgen hier voorbeelden van veel voorkomende klachten:

CHRONISCHE KLACHTEN

Mercurius

Klassieke homeopathie gaat goed samen met reguliere behandeling (medicijnen, bestraling, fysiotherapie e.d.) In de behandeling van klachten biedt klassieke homeopathie vaak een alternatief voor reguliere medicijnen, zoals antibiotica, pijnstillers, hormoonzalven en inhalators. Bij chronische klachten kan men daardoor het medicijngebruik vaak geheel of gedeeltelijk afbouwen. Dit dient overigens altijd in overleg met de behandelende arts te gaan.

ACUTE KLACHTEN

Misschien denk je er niet direct aan, maar juist in situaties van acute ziekte, bij ongevallen en in de zwangerschap en bij een bevalling vind je met klassieke homeopathie een snelle hulp bij genezing.

PSYCHISCHE PROBLEMEN

De klassieke homeopathie gaat ervan uit dat het lichaam door ziektesymptomen laat zien dat het niet in balans is. De naam van de ziekte is minder belangrijk dan de manier waarop de klacht zich uit en hoe iemand dit ervaart. Ook voor mentale en psychische problemen kun je terecht bij de homeopaat.

Zie ook Klachten ABC en de folder