Contact

Kroonhomeopathie

Marjon Kroon-Antonisse
Debijehof 5
3863 AJ Nijkerk

Neem contact op:

Stuur een mail via de contactpagina
of bel 06 - 107 215 88Volg ons:

Facebook-Icon Linkedin-Icon Twitter-Icon RSS-Icon
gewrichtsklachten Kroonhomeopathie

Kroonhomeopathie: onbelast bewegen bij gewrichtsklachten

 

 

Op vrijdag 6 maart kun je intekenen op een Kroonhomeopathie miniconsult bij Curves Nijkerk. Curves Nijkerk bestaat 5 jaar en dat wordt gevierd met een feestweek, waarin allerlei activiteiten worden georganiseerd rondom een gezonde leefstijl. Het miniconsult duurt 30 minuten en kost €15,–. De opbrengst gaat in zijn geheel naar het goede doel voor deze week: de Voedselbank Nijkerk.

 

 

Je kunt kiezen uit onderstaande mogelijkheden (1 keuze per afspraak):

  • 1)Je hebt algemene vragen m.b.t. homeopathie en/of orthomoleculaire geneeskunde en voedingsadviezen.
  • 2)Je hebt een gerichte vraag m.b.t. gezondheidsklachten. Dan is het verstandig om van te voren de intake vragenlijst te downloaden van de website. Je vindt deze onder afspraak maken. Sla de lijst op met je naam erbij  en stuur de ingevulde lijst uiterlijk woensdag 4 maart naar marjonkroon@live.nl o.v.v. Curves feestweek
  • 3)Je kunt een quickscan van je voedingsgewoontes laten doen. Download daarvoor het voorbeeld van het voedingsdagboek en vul minstens 5 dagen alles in wat je eet en drinkt. Zorg dat er ook een dag in het weekend bij zit. Print dit uit en neem het mee. Je krijgt dan een kort algemeen advies mee. Bij specifieke klachten is meer informatie nodig.
  • 4)Denk je dat er lichamelijke oorzaken zijn die het afvallen in de weg staan? Download dan de vragenlijst http://www.coradefluiter.nl/lezers/lezers.8.php print de uitkomst uit en neem deze mee, of sla hem op met je naam erbij en stuur hem vóór woensdag 4 maart naar marjonkroon@live.nl o.v.v. Curves feestweek.
  • 5)Je hebt vragen over het gebruik van voedingssupplementen. Als je al supplementen gebruikt en wilt weten of dit de juiste zijn, neem dan de verpakking mee. Gebruik je ook medicijnen? Vul dan eerst even de intakelijst in (zie 1).
  • 6)Vul de vragenlijsten in en bespreek de uitkomst,b.t. darmklachten, hormonale klachten, vitamine B12 tekort, Magnesium tekort, hyperinsulinemie, bijnieruitputting, depressie, e.d.. Heb je het vermoeden dat dit bij jou speelt? De lijsten vind je in de infomap Kroonhomeopathie die bij Curves ter inzage ligt.
  • 7)Bespreek de mogelijkheden over begeleiding bij zwangerschapswens of infertiliteit en rond zwangerschap en bevalling.
  • 8)Bespreek de mogelijkheid van begeleiding bij vaccinatie of ontstoren van vaccinaties
  • 9)Teken in voor een priktijd. Met behulp van een eenvoudig vingerprikje kun je laten controleren of je voldoende vitamine D of B12 binnenkrijgt, of je kunt bijvoorbeeld na laten kijken hoe het met de hoeveelheid magnesium in de cel is gesteld.  Normaal gesproken betaal je € 30,– voor een prikconsult, exclusief labkosten. Nu betaal je alleen de directe laboratoriumkosten. De uitslag krijg je twee tot drie weken later toegestuurd. Er zijn ook diverse uitgebreider pakketten mogelijk (zie de MyBloxs prijslijst). Hiervoor kun je een afspraak maken bij Kroonhomeopathie in de praktijk. Als je dat deze week doet, betaal je € 15,– voor het prikconsult, exclusief lab-kosten.
  • 10)Tijdens het 30-minuten consult bespreken we het nut en de mogelijkheden van ander onderzoek. Zo zijn er bijvoorbeeld bij allergie en/of intolerantie en bij darmklachten e.d.  bij andere laboratoria mogelijkheden . Je kunt bijvoorbeeld uitgebreid bloedonderzoek naar reacties op 270 voedingsmiddelen  laten doen of ontlastingsonderzoek. Bij hormonale klachten kun je eventueel een speekselonderzoek aanvragen. Indien nodig, krijg je de aanvraagformulieren en benodigde enveloppen mee, na  een uitgebreide intake bij Kroonhomeopathie.

N.B.: Curvesleden krijgen altijd €15,– korting op het intakegesprek. Zie voor prijzen van consulten de website en download het overzicht met vergoedingen vanuit de diverse aanvullende verzekeringsmaatschappijen.

Geef bij het intekenen voor het miniconsult s.v.p. aan voor welke optie je gaat (1-10).