Contact

Kroonhomeopathie

Marjon Kroon-Antonisse
Debijehof 5
3863 AJ Nijkerk

Neem contact op:

Stuur een mail via de contactpagina
of bel 06 - 107 215 88Volg ons:

Facebook-Icon Linkedin-Icon Twitter-Icon RSS-Icon

IkLezing Preventie bij ziekte Kroonhomeopathie verwelkom je graag bij de gratis Lezing Preventie van ziekte bij kinderen 26 september a.s., Roetgensgoed 4 in Nijkerk.

‘t Klimrek, Daltonschool Corlaer en MOM Nijkerk organiseren een leuke dag vol activiteiten en gezellige kraampjes voor jong en oud. De opbrengst gaat naar een goed doel.

Om 11.00 uur én om 14.00 uur geef ik de lezing Preventie van ziekte bij kinderen, die ongeveer 45 minuten zal duren. Daarna is er gelegenheid om vragen te stellen. In de lezing komen aan de orde: Het belang van goede voeding en beweging vanaf de pre-conceptie. De conditie van de ouders en erfelijke factoren en leefstijl zijn van invloed op het al dan niet ontwikkelen van gezondheidsklachten. Hoe voorkom je dat klachten tot uiting komen?

De beurs duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Activiteiten met onder meer een springkussen, een pannakooi, kinder EHBO, luisteren naar het hartje van je ongeboren kind en een optreden van afslag Nijkerk! Kraampjes met o.a. mode en beauty, speelgoed, woonaccessoires en hobbyartikelen. Workshops zoals bijvoorbeeld dansen, kaarsen maken en nagels pimpen.