Contact

Kroonhomeopathie

Marjon Kroon-Antonisse
Debijehof 5
3863 AJ Nijkerk

Neem contact op:

Stuur een mail via de contactpagina
of bel 06 - 107 215 88Volg ons:

Facebook-Icon Linkedin-Icon Twitter-Icon RSS-Icon

kroonhomeopathie

Lezing voeding en gedrag

In de lezing voeding en gedrag bespreek ik de invloed van voedingsgewoontes en de daaruit voortkomende tekorten, die invloed kunnen hebben op onder andere stemming (depressie) en impulsieve gedragingen en agressie. Ook concentratie, cognitie (leervermogen) en ontwikkelingsachterstanden worden met deze tekorten aan onder andere vitaminen en mineralen en essentiële vetzuren in verband gebracht.

Een onderliggend probleem kan een niet opgemerkte voedingsovergevoeligheid zijn of een extra doorlaatbare darm (leaky gut). Voedingsstoffen kunnen daardoor niet goed worden opgenomen en er kan een verstoring in het neurotransmittersysteem ontstaan. Daardoor gaat er iets mis in de prikkeloverdracht en worden signalen naar de hersenen niet goed doorgegeven. Aandoeningen zoals depressie, ADD, ADHD, bi-polaire stoornissen en Autisme Spectrum Stoornissen kunnen vaak aanzienlijk verbeteren met een aangepast voedingsadvies, darmsanering  en gerichte aanvulling met bepaalde supplementen.

Heb je interesse in dit onderwerp? Je kunt zelf een groep van minimaal 8 personen vormen en met mij, op een door jou gewenste locatie een datum plannen voor een lezing over voeding en gedrag. De kosten zijn in overleg en afhankelijk van tijdsinvestering en reisafstand.