Contact

Kroonhomeopathie

Marjon Kroon-Antonisse
Debijehof 5
3863 AJ Nijkerk

Neem contact op:

Stuur een mail via de contactpagina
of bel 06 - 107 215 88Volg ons:

Facebook-Icon Linkedin-Icon Twitter-Icon RSS-Icon

Onderstaande verhalen geven praktijkervaringen van cliënten weer, die met Homeopathie en/of Orthomoleculaire therapie zijn behandeld.

Liza: Mijn dochtertje van 3 jaar bleef weken achter elkaar maar hoesten. Vooral ’s avonds had ze het heel erg benauwd. De huisarts zei dat het kinkhoest was en wou antibiotica voorschrijven. Daar ben ik niet zo voor en daarom heb ik Marjon gebeld. Eerst waren de symptomen niet helemaal duidelijk, maar toen ik vertelde dat ze dik draderig slijm ophoestte, dat je er bijna uit kon trekken, wist ze meteen welk middel ze wou geven. Ik kreeg 2 korrels * C30. Een korrel onder de tong en een tweede korrel moest ik oplossen om te kunnen herhalen. Al na enkele dagen was de hoest over. Mijn twee andere kinderen waren inmiddels ook aangestoken. Ik heb het middel voor hen ook gekregen en bij hen zette de Kinkhoest niet door, maar bleef het bij een paar dagen licht hoesten.

Eline: Ik ben zo lang ik me kan herinneren altijd bezig met lijnen en af en toe ging er wat af, maar het leek wel of het er daarna dubbel weer bij kwam. Bovendien zat ik niet lekker in mijn vel, omdat ik veel stress had in mijn relatie en op mijn werk. Ik kreeg 2 middelen*. Al de volgende dag leek ik me anders te voelen. In neem dagelijks voor en na het ontbijt een snuifje. Daarnaast kreeg ik het advies om anders te gaan eten en ook Orthomoleculaire supplementen. Het was even wennen omdat er veel dingen afvielen en ik bepaalde gewoontes af moest wennen. Ik eet nu veel meer verse groenten en fruit en minder snelle koolhydraten, maar ik heb nu geen eetbuien meer en ik ben sinds ik vier maanden geleden ben begonnen, zonder hongergevoel ongeveer een pond per week afgevallen. Mijn stoelgang is veel regelmatiger en ik heb ook geen last meer van een opgeblazen gevoel. Het mooiste vind ik, dat ik dingen beter kan relativeren. Ik voel me rustiger en laat me niet zo snel meer op de kast jagen.

Teunie: Ik kwam een paar jaar geleden bij Marjon, omdat ik hevige bloedingen had met de menstruatie. Ik zat in de overgang en had ook hele erge hoofdpijnen. Van de huisarts kreeg ik Primolut, maar dat hielp niet. Ik ben eerder zwaar overspannen geweest en depressief en ik had nu weer allerlei sombere gedachten. Mijn hele familie heeft last van rugklachten en ik had dat ook en kreeg ook veel last van mijn gewrichten. Tegen de bloedingen kreeg ik *C200. Ik ben nog een paar keer een stuk minder erg ongesteld geweest en daarna was het over. Ik kreeg ook * LM1. Dat heb ik ongeveer een half jaar gebruikt en daarmee verdwenen ook de andere klachten. Wel gek was dat ik in de eerste week blaasjes op mijn handen kreeg. Dat leek heel erg op het eczeem dat ik vroeger heb gehad. Met mijn man en mij ging het een tijd lang niet zo goed. Ook omdat vrijen zeer deed. Ook dat ging beter. Ik heb natuurlijk best nog wel eens klachten. Dat hoort bij het ouder worden. Ik kom nu nog 1x per jaar voor controle en dan bespreken we hoe het gaat. Ik heb nu * Lm6 en af en toe neem ik dat als ik me even minder goed voel. Met de tips die ik heb gekregen, weet ik nu hoe ik bepaalde dingen zelf op kan lossen en ik gebruik tot nu toe geen medicijnen meer.

Anja: Ik heb jaren geleden een Eerste Hulp met Homeopathie-cursus  gedaan bij Marjon en ben daarna bij haar in de Praktijk gekomen. Ik had Colitis Ulcerosa en meerdere malen per dag slijmerige ontlasting. Daardoor durfde ik bijna de deur niet meer uit, omdat ik altijd bang was dat er geen wc in de buurt was. In mijn werk was het ook erg lastig. Ik werd er nog onzekerder door, dan ik al was. Door de gesprekken die we hadden, kwam ik er achter dat ik veel boosheid onderdrukte, omdat ik altijd graag aardig  gevonden wilde worden. Ik leerde beter mijn gevoelens uit te spreken en anders met stress om te gaan. Ik heb echt het idee dat het middel * dat ik kreeg, daar veel bij heeft geholpen. De eerste week nadat ik het innam kwam er extra veel wit slijm mee bij de ontlasting en ik moest nog vaker naar de wc dan anders. Daarna is het heel lang goed gegaan. Ik heb nog een paar keer even een korte terugval gehad. Een keer toen mijn baan ophield en een andere keer na een flinke ruzie met mijn man. Ik heb toen een herhaling gehad van het middel. Ook moet ik nog wel oppassen met dingen als sterk gekruid eten, maar over het algemeen gaat het goed. Met mijn kinderen ben ik ook voor verschillende dingen naar haar toe gegaan. Soms bel ik alleen even om te overleggen.

Els: Mijn zoontje kreeg  toen hij vijf was buisjes in zijn oren. Ondanks dat bleef hij steeds ooronstekingen houden en kreeg hij regelmatig antibiotica. Marjon is begonnen met het ontstoren van de DKTP-vaccinaties, omdat ze daar een mogelijke oorzaak in zag. Ik kon het verschil direct merken. Tim kreeg eerst een loopoor, waarbij een heleboel viezigheid naar buiten kwam. Daarna ging het beter en tot nu toe, hij is nu tien, heeft hij geen last meer van zijn oren gehad.

N.B.: i.v.m. de nieuwe claimswetgeving mogen wij homeopaten geen middelen met naam noemen in verband met bepaalde klachten. Daarom staat in de tekst een * op de plaats waar anders een middel vermeld zou staan.

Voorbeelden van hoe een behandeling kan verlopen vind je hier: en hier: