Contact

Kroonhomeopathie

Marjon Kroon-Antonisse
Debijehof 5
3863 AJ Nijkerk

Neem contact op:

Stuur een mail via de contactpagina
of bel 06 - 107 215 88Volg ons:

Facebook-Icon Linkedin-Icon Twitter-Icon RSS-Icon

Kroonhomeopathie specialisaties

Onderstaande aandoeningen hebben, ook vanwege persoonlijke ervaringen en ervaringen binnen mijn gezin, mijn bijzondere aandacht. Ik heb op deze gebieden daarom extra scholing en specialisaties gevolgd en hou de ontwikkelingen goed bij door middel van vakliteratuur en seminars.

Afvallen, artrose, fibromyalgie en andere gewrichtsaandoeningen,allergie en intolerantie,burn-out, bijnierinsufficiëntie, Lyme, Pfeiffer  en andere vermoeidheidsklachten, metabool syndroom (hyperglycemie, hyperinsulinemie, diabetes II, overgewicht, hart- en vaatziekten), maag- en darmklachten, hormonale verstoringen m.b.t. menstruatie, kinderwens, overgang, begeleiding tijdens zwangerschap, rond de bevalling, baby’s eerste jaar.

Algemene behandelingsmethode bij Kroonhomeopathie

Naast deze specialisaties  kun je bij mij in het algemeen terecht voor de behandeling van acute, chronische en emotionele en psychische klachten met behulp van Klassieke Homeopathie volgens de methode van de ziekteclassificatie. Ook om je weerstand te verhogen door een constitutiebehandeling, voedings- en leefstijl advies. Dit wordt ondersteund door een advies voor orthomoleculaire suppletie met vitamines, mineralen, aminozuren en enzymen. Darmsanering is een belangrijk onderdeel hierbij. Denk ook aan preventie van ziekte en ondersteuning bij: operaties, chemo, bestraling. Homeopathische begeleiding bij vaccinaties behoort ook tot de mogelijkheden.

Afvallen met Kroonhomeopathie

Een belangrijke specialisatie is orthomoleculair gewichtsmanagement. Ik heb mij extra verdiept in lichamelijke oorzaken van overgewicht en maak hierbij onder andere gebruik van de methodes SLIM en Oerslank. Overgewicht is een belangrijke oorzaak van het ontstaan van diverse chronische ziektes. Gewichtsverlies is dan ook uit gezondheidsoverwegingen vaak een belangrijke factor in de genezing. Lees daarover meer bij overgewicht.

Omdat verstoringen zich zowel op stoffelijk als dynamisch niveau kunnen voordoen, combineer ik bovenstaande therapieën. Niet de naam van de klacht, maar de mogelijke oorzaken zijn daarbij uitgangspunt voor de behandeling. Ik begin daarom met een uitgebreide anamnese.

Vragenlijst en voedingsdagboek

Voorafgaand aan het eerste consult, stuur ik je een vragenlijst en vraag ik je eventueel om een voedingsdagboek bij te houden. In overleg met jou, als cliënt of als ouder/verzorger van een kind, maak ik vervolgens een stappenplan, dat bij ieder volgend bezoek besproken wordt. Tussentijds is er zo nodig  e-mail contact.

 

Afspraak maken?

Vanaf november 2018 doe ik geen consulten meer.Je kunt op ze site veel informatie over diverse onderwerpen vinden en op maandagmorgen beantwoord ik algemene vragen met betrekking tot homeopathie en orthomoleculaire geneeskunde.

telefonisch: 0610721588 of via het contactformulier.