Contact

Kroonhomeopathie

Marjon Kroon-Antonisse
Debijehof 5
3863 AJ Nijkerk

Neem contact op:

Stuur een mail via de contactpagina
of bel 06 - 107 215 88Volg ons:

Facebook-Icon Linkedin-Icon Twitter-Icon RSS-Icon

Visie Kroonhomeopathie;geen mens is hetzelfde!

Bij je keuze voor een behandelaar ga je natuurlijk op zoek naar praktijkinformatie. Op mijn site probeer ik te laten zien wat ik belangrijk vind en wat mijn visie op gezondheid en ziekte is.

Vanaf 1 november 2018 doe ik zelf geen consulten meer. De visie op gezondheid en de vorm van behandelen verschilt erg per therapeut. Misschien heb je er wat aan om te lezen hoe ik het tot nu toe heb aangepakt en helpt het je in je keuze.

Vaak is het prettig om er even een telefoontje aan te wagen. Direct contact werkt immers fijner.Vaak kwamen mensen bij mij in de praktijk omdat ze van anderen over Kroonhomeopathie hadden gehoord. Hier vind je wat praktijkervaringen en voorbeelden van hoe een behandeling kan gaan.

Een klassiek homeopathische behandeling wordt helemaal op jou (of op je kind) afgestemd. Al lijken jouw klachten op het eerste gezicht op die van een ander, je ervaart ze op je eigen manier. Ik wil daarom graag van je weten waaróm je deze klachten hebt. Wat is er gebeurd? Welke veranderingen zijn er geweest? Welke ziekten heb je doorgemaakt? Komen die meer in je familie voor? En vooral: wie ben je? Want geen mens is hetzelfde.

Ik kies op grond van het totale beeld een homeopathisch geneesmiddel dat bij jou de kern raakt en waardoor je lichamelijk en geestelijk weer in evenwicht komt.

Het homeopathische geneesmiddel verhoogt de weerstand. Het stimuleert en versterkt je zelfgenezend vermogen, waardoor jouw klachten geleidelijk zullen verdwijnen en je lichaam beter gaat functioneren. Ook voor langer bestaande klachten biedt de klassieke homeopathie een goed perspectief. Met een homeopathisch geneesmiddel kom je weer in evenwicht.

In mijn praktijk besteed ik veel aandacht aan het voorkomen van klachten en het bevorderen van een gezonde leefstijl. Adviezen m.b.t. voeding en beweging zijn daarom onderdeel van de behandeling. Je kunt zelf veel doen om je weerstand te verhogen!

Met voeding en voedingssupplementen kan ziekte voor een groot deel worden voorkomen en behandeld. Orthomoleculaire voedingsleer kan bij uitstek goed gecombineerd worden met andere therapieën, zoals acupunctuur, orthomanuele therapie, osteopathie, diëtetiek, farmacotherapie, fysiotherapie, shiatsu, etc.

Kroonhomeopathie sámen komen we verder!

Kroonhomeopathie, sámen komen we verder. De cliënt staat centraal.

Marjon Kroon-Antonisse

Debijehof 5

3863 AJ Nijkerk

info@kroonhomeopathie.nl

06-10721588