Contact

Kroonhomeopathie

Marjon Kroon-Antonisse
Debijehof 5
3863 AJ Nijkerk

Neem contact op:

Stuur een mail via de contactpagina
of bel 06 - 107 215 88Volg ons:

Facebook-Icon Linkedin-Icon Twitter-Icon RSS-Icon

Onder het tabblad Voorlichting Kroonhomeopathie kun je veel extra informatie vinden. Kijk maar eens bij de boekenlijst of neem eens de tijd om een video over een bepaald onderwerp te bekijken. Ik geef zo nu en dan lezingen of korte cursussen over homeopathie, voeding en leefstijl. Soms koppel ik dat aan een bepaald onderwerp, zoals bijvoorbeeld overgewicht of zwangerschap. Via de nieuwspagina en facebook geef ik de actuele data door. Als je graag meer over een bepaald onderwerp wilt weten en je kunt het niet terugvinden via de zoekfunctie, dan vind ik het fijn als je dat laat weten. Ik zal dan kijken of ik er in een pagina aandacht aan kan besteden.

Vragen die betrekking hebben op jouw eigen specifieke situatie, kan ik kort beantwoorden via de mail, maar je kunt ook gewoon even bellen. Ik reken pas een telefonisch consult als er daadwerkelijk een advies op maat gegeven wordt, of als een gesprek langer duurt dan 10 minuten.

WEEK VAN DE HOMEOPATHIE

Ieder jaar vindt van 10 t/m 16 april de Week van de Homeopathie plaats, ter nagedachtenis aan de geboortedag van de grondlegger van de klassieke homeopathie, Samuel Hahnemann. 

In die week is er rond een thema veel aandacht voor homeopathie. Het thema van 2016 is Homeopathie als preventieve geneeswijze, oftewel: Voorkomen is beter dan genezen.

De week wordt in Nederland georganiseerd door de Koninklijke Vereniging voor Homeopathie Nederland (Vereniging Homeopathie), de Nederlandse Werkgroep van Praktizijns in de Natuurlijke Geneeskunst (NWP), de Artsenvereniging voor homeopathie (VHAN) en de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH).

Kijk ook even bij lezingen en cursus!