Contact

Kroonhomeopathie

Marjon Kroon-Antonisse
Debijehof 5
3863 AJ Nijkerk

Neem contact op:

Stuur een mail via de contactpagina
of bel 06 - 107 215 88Volg ons:

Facebook-Icon Linkedin-Icon Twitter-Icon RSS-Icon

Deze lezing homeopathie en orthomoleculair is een eerste kennismaking met de uitgangspunten van Klassieke Homeopathie en de aanvullende werking van Orthomoleculaire Therapie. Voor wie en wanneer zijn deze natuurlijke vormen van genezen geschikt? Welke aandoeningen komen voor behandeling in aanmerking en hoe gaat dat dan? Hoe werkt voeding als medicijn en waarom zou je supplementen gaan gebruiken?

Je kunt een datum en tijd met mij afspreken voor een anderhalf uur durende lezing over de uitgangspunten van Klassieke Homeopathie en de aanvullende werking van orthomoleculaire therapie.

Kosten: € 30, – per persoon,  vanaf 8 deelnemers. Locatie door de gastheer/gastvrouw te bepalen. Voor de organisator is de lezing gratis.

Als je behoefte heeft aan meer informatie en wilt weten wat je zelf in acute situaties met homeopathie (en orthomoleculair) kunt doen, zijn onderstaande cursussen een aanrader.

BASISCURSUS HOMEOPATHIE

CURSUS EERSTE HULP MET HOMEOPATHIE

CURSUS ZWANGERSCHAP EN BEVALLING, HET HERSTEL ERNA.

LEZING ZWANGERSCHAP EN BEVALLING, BABY’S EERSTE JAAR

Zowel preventief, in de zwangerschap, rond de bevalling en in de periode daarna. Homeopathie en orthomoleculaire supplementen kunnen bijdragen in het welzijn van de aanstaande moeder en van de baby. Denk aan zwangerschapsbraken, bekkeninstabiliteit, onvoldoende of pijnlijke weeën, complicaties bij de bevalling pijn na de bevalling, problemen rond borstvoeding, obstipatie, postnatale depressie en vele andere specifieke klachten. Homeopathie helpt dan op een milde en ongevaarlijke manier.

Voor de ontwikkeling van het ongeboren kind zijn bepaalde stoffen onontbeerlijk. Dit begint al voor de conceptie bij de aanstaande moeder.

Ook als zwanger worden maar niet lukt, kunnen we in de behandeling van zowel man als vrouw veel bereiken! Lees meer hierover bij kinderwens.

Je kunt een datum en tijd met mij afspreken voor een lezing van ongeveer anderhalf uur.

Kosten: € 30,- – per persoon, vanaf 6 deelnemers. Locatie door de gastheer/gastvrouw te bepalen. Voor de organisator is de lezing gratis.