Contact

Kroonhomeopathie

Marjon Kroon-Antonisse
Debijehof 5
3863 AJ Nijkerk

Neem contact op:

Stuur een mail via de contactpagina
of bel 06 - 107 215 88Volg ons:

Facebook-Icon Linkedin-Icon Twitter-Icon RSS-Icon

Homeopathische huisapotheek in bruikleen

De zwangerschap en bevalling cursus (en het herstel erna) is een uitbreiding op de eerder genoemde lezing over zwangerschap en bevalling. Je kunt het zien als een extra voorbereiding op de komende bevalling.  In 2 bijeenkomsten van anderhalf uur wordt wat dieper op onderwerpen ingegaan. Vrouwen die in de praktijk onder behandeling zijn en de zwangerschap en bevalling cursus hebben gevolgd, kunnen kort voor de uitgerekende datum een homeopathische huisapotheek in bruikleen krijgen.

Deze bevat naast de standaardmiddelen een aantal ‘eerste hulp middelen’ die specifiek gericht zijn op problemen die zich rond de bevalling kunnen voordoen. In de cursus leert u waar u op moet letten om een verantwoorde keuze uit middelen te kunnen maken.  De doos gaat vergezeld van een handleiding en daarnaast is mijn (telefonische) ondersteuning mogelijk.

Je kunt een groep van minimaal 6 deelnemers (zwangeren en eventueel hun partners) samenstellen en 2 opeenvolgende data en een locatie met mij afspreken.

Kosten: € 80, – per persoon (partner gratis). We maken gebruik van het handzame boekje: de Homeopathische huis – reisapotheek van Pieter Jorritsma, Emryss Uitgeverij ISBN 9076189064. Prijs: € 15,95. Dit kun je eventueel via mij bestellen.

 

Data voor dit jaar zijn nog niet gepland. Je kunt via contact aangeven dat je belangstelling hebt.