Contact

Kroonhomeopathie

Marjon Kroon-Antonisse
Debijehof 5
3863 AJ Nijkerk

Neem contact op:

Stuur een mail via de contactpagina
of bel 06 - 107 215 88Volg ons:

Facebook-Icon Linkedin-Icon Twitter-Icon RSS-Icon
Pulsatilla

Pulsatilla

Jouw remedie is soms meteen herkenbaar voor mij als je duidelijke symptomen hebt en een volledig beeld kunt schetsen. Het kan zijn dat je de remedie (het middel/de middelen) dan meteen mee krijgt. Soms vragen de analyse en de uitwerking iets meer tijd, of moeten er middelen besteld worden. We spreken dan af wanneer je ze op kunt halen.

Tijdens de vervolgconsulten gaan we samen het verloop van de behandeling na en geef ik je zo nodig hetzelfde, hetzelfde middel in een andere potentie, of een ander geneesmiddel.

 

Jouw remedie, orthomoleculair, overige

Homeopathie werkt vooral op energetisch niveau. Orthomoleculaire geneeskunde kan veranderingen op celniveau bewerkstelligen.  Door de cellen  van de juiste voeding te voorzien, kunnen ziekteprocessen vertraagd worden en wordt de vorming van gezonde cellen bevorderd.

Je krijgt daarom van mij naast een dieet/voedingsadvies, ook een advies voor het gebruik van bepaalde orthomoleculaire supplementen of ander middelen, zoals bijvoorbeeld Schüsslerzouten of Pre- en Probiotica. Je kunt deze vervolgens zelf met het recept bestellen.

Kosten van middelen.

De meeste homeopathische geneesmiddelen zijn bij het consult inbegrepen. Een enkele keer, als het middel speciaal voor jou moet worden besteld, is dit niet het geval (ontstoren, kuren). Helaas komen Orthomoleculaire supplementen voor eigen rekening.  Goede supplementen zijn duurder dan de middelen die je in de aanbiedingen bij de drogist of supermarkt kunt verkrijgen. Daar is de kwaliteit dan ook naar. De producenten van de merken waar ik mee werk, doen veel aan controle op inhoudsstoffen en laten vaak ook kostbaar onderzoek doen. Hun kennis delen zij met professionele voorschrijvers door  veel informatie te geven en scholingsdagen te organiseren. Zo kunnen wij producten vergelijken en tot een verantwoorde keuze komen. De meeste middelen kun je wel met een aanzienlijke korting bestellen. Deze informatie krijg je van mij bij het recept.