Contact

Kroonhomeopathie

Marjon Kroon-Antonisse
Debijehof 5
3863 AJ Nijkerk

Neem contact op:

Stuur een mail via de contactpagina
of bel 06 - 107 215 88Volg ons:

Facebook-Icon Linkedin-Icon Twitter-Icon RSS-Icon

fietsvakantie 2013In de maanden juni en juli kun je profiteren van de zomerkorting bij Kroonhomeopathie.

Een eerste consult kost dan geen €115,– maar €100.–. Bovendien krijg je als cliënt van Kroonhomeopathie €10,– korting op het vervolgconsult als je een nieuwe cliënt aanbrengt.

De zomer is bij uitstek een periode om maatregelen te nemen om je immuunsysteem te versterken. Je kunt nu volop profiteren van een groot aanbod aan verse groenten en fruit en het weer nodigt meer uit om actief van de buitenlucht te gaan genieten. Dat kan zeker helpen, maar is niet altijd voldoende. Als je al tijden rondloopt met vage klachten of maar moe blijft, kan het heel zinvol zijn om je leefpatronen eens door te nemen. Voeding, beweging en stress hebben veel invloed op je welbevinden. We gaan samen op zoek naar de mogelijke oorzaken die de balans verstoren en je krijgt van mij een advies op maat. Zo bouw je reserves op en word je minder vatbaar voor allerlei kwalen.

Onopgemerkte voedingsintoleranties en tekorten aan essentiële voedingsstoffen op microniveau kunnen allerlei (hormonale) veranderingen brengen. Dat kan leiden tot allergische klachten, spijsverteringsproblemen of huidaandoeningen of gewrichtsklachten en bij vrouwen tot verstoringen in de maandelijkse cyclus. Overgewicht of ondergewicht zijn dan soms oorzaak of gevolg.

Ook medicijngebruik en het gebruik van natuurlijke middelen of schadelijke omgevingsstoffen en straling zijn factoren die je uit balans kunnen brengen.

Aanhoudende stress en gebrek aan slaap kunnen je zelfherstellende vermogen eveneens beïnvloeden. Door planmatig de verschillende factoren aan te pakken, kun je zelf veel doen om de balans weer te vinden en te behouden!

Wat krijg je als je een afspraak maakt bij Kroonhomeopathie?

 • Tijd en aandacht voor jouw persoonlijke situatie
 • Een analyse van de mogelijke oorzaken van je klachten
 • Het e-book Gezond en Vitaal met Kroonhomeopathie met uitleg over de theorie achter mijn adviezen.
 • Een compact voedingsadvies met de belangrijkste aandachtspunten voor gezonde voeding
 • Een uitgebreid algemeen Kroonhomeopathie voedingsadvies met een lijst met aanbevolen en te vermijden voeding
 • Indien nodig een op jouw klachten aangepast voedingsadvies
 • Een algemeen suppletieadvies
 • Een op maat gemaakt suppletieadvies
 • Een of meer homeopathische geneesmiddelen ter ondersteuning
 • Een advies over verstandig bewegen
 • Informatie over aanvullende testmogelijkheden in bloed, ontlasting of urine
 • Indien van toepassing specifieke informatie m.b.t. bijvoorbeeld ontgiften, overgewicht, gewrichtsklachten, metabool syndroom, histamine-intolerantie, etc.
 • De mogelijkheid om via e-mail of telefonisch regelmatig contact te houden en vragen te stellen, zodat de behandeling zo nodig bijgesteld kan worden.

Kortom, veel informatie, die er op gericht is om je zelf inzicht te laten krijgen in de mogelijkheid om stapsgewijs veranderingen in te passen in je dagelijkse bestaan, waardoor je veerkracht toeneemt en je zelfherstellende vermogen wordt geactiveerd. Daarnaast een advies voor natuurlijke middelen die dat proces kunnen ondersteunen.